Belülről vezetni - öntudatos, hiteles vezetés a saját értékeid mentén.


Leading from within - conscious, authentic leadership based on your own values.

Csordás Izabella PCC  business & team coach


Jó helyen jársz...

... ha vezető vagy a szervezetedben, a közösségedben, a családodban

... ha érzed a mintaadó szerep felelősségét

... ha tudatosabbá szeretnél válni 


Ha vezető vagy, csapatot irányítasz, vagy hatással vagy mások életére, és tisztánlátásra van szükséged, itt a helyed.

Rád hangolódva támogatlak, hogy megtaláld vezetői stílusodat és megerősítsd vezetői jelenlétedet.

Bátor kérdésekkel segítem, hogy valódi válaszokra találj legfőbb értékeiddel összhangban.

Őszinte visszajelzésekkel inspirállak, hogy magabiztosan navigálj a bizonytalan és folyton változó környezetben.

This is the right place...

...if you are a leader in your organization, your community, or your family.

...if you are aware of the responsibility to set and create patterns.

... if you would like to develop a higher level of awareness.

If you're a leader, managing a team, or impacting others' lives, and you need clarity, you've come to the right place.

I'll support you in finding your leadership style and strengthening your leadership presence.

With courageous questions, I'll help you find genuine answers that align with your core values.

I'll inspire you with honest feedback to confidently navigate the uncertain and ever-changing environment.

COACHING

Coachként egy gondolat-ébresztő, provokáló és kreatív beszélgetés medrében tartalak, és partnerként arra inspirállak, hogy legfőbb szakmai és személyes szempontjaid mérlegelésével valódi válaszokat találj és hitelesebben vezethess.
As a coach, I partner with you in a stream of thought-provoking, challenging, and creative conversations, where I inspire you to find genuine answers and lead more authentically by considering your core professional and personal perspectives.TEAM COACHING

Team coachként abban támogatom a csapatodat, hogy a legtöbbet hozza ki magából úgy, hogy közben a csapaton belül nő az önkifejezés szabadsága, az egymásra figyelés szintje és az összetartozás élménye, így a csapat tartósan képes hatékony, együttműködő és újszerű módon tenni céljai eléréséhez. As a team coach, I support your team in maximizing its potential, fostering increased freedom of self-expression, mutual attentiveness, and a sense of belonging within the team. This enables the team to perform effectively, collaboratively, and innovatively in achieving its goals.MENTORING

Coachnak bárki hívhatja magát. A magas színvonalú coaching tevékenységhez azonban alapos felkészülés és magas szintű önreflexió szükséges. Egyéni mentoring során támogatom a szakmai identitásod fejlődését, a coachok nemzetközi minőségbiztosításának keretében a PCC szinthez szükséges kompetenciák elmélyítését.


Anyone can call themselves a coach. However, achieving high-quality coaching requires thorough preparation and a high level of self-reflection. Through individual mentoring, I support the development of your professional identity and deepen your understanding of the competencies required for the PCC level within the framework of international quality assurance for coaches.


OD

Az emberek fejlődésének és a csapatok fejlesztésének felső korlátja a szervezet. Komplex szervezetfejlesztést alapos diagnosztikus előkészítéssel végzek. A folyamat kiterjedhet a struktúra, a folyamatok és a kultúra fejlesztésére, vagy  részterületekre, mint a stratégiára,  a belső kommunikációra,  vagy az utánpótlás kérdésére. Mindezek mint a hardware a számítógépben meghatározzák, hogy a legjobb software sikerre vagy kudarcra van-e ítélve.


The upper limit of people's development and team improvement is the organization. I conduct comprehensive organizational development with thorough diagnostic preparation. The process may involve developing the structure, processes, and culture, or specific areas such as strategy, internal communication, or talent management. All of these, like the hardware in a computer, determine whether the best software is destined for success or failure.

REFERENCIÁK / REFERENCES

Még mindig új nekem, hogy nem egy üzleti mentor, egy üzlettárs vagy egy pap az, akivel mindezt megbeszélem, hanem egy angyali mosolyú segítő. Rengeteget segítenek a beszélgetéseink az önsorsjavító munkámban. Köszönöm. 

egy cégvezető


Eleinte idegennek hangzott egy informatikusokból álló csapat számára a team coaching,  de a profi coachok segítségével hamar ráhangolódtunk a témára és felszínre kerültek olyan témák és kérdések, amik a csapattagokat foglalkoztatták, de a mindennapokban nem jöttek elő. A folyamat végén jobban megértették a kollégák, hogy miért is jó „szorosabbra” fűzni az emberi kötelékeket a csapattagok között, mekkora erő rejlik ebben és miért nem elég egyszerűen csak professzionális szinten együttműködniük. Nagyobb odafigyeléssel dolgozunk együtt, ahol tudjuk, hogy fontos az egyén és az ő személyisége a csapatmunkában.
Izabella intellektuálisan és végtelen nyugalommal támogatott minket a munka során. A coachok végig nagy odafigyeléssel, de mégis határozottan vezettek minket és ahol kellett, brutális őszinteséggel jeleztek vissza a működésünkről.
Köszönjük szépen az élményt és a tanulást!

Sipos Ildikó, MOL Logisztika Működés Kiválóság vezető


Izabella figyelme és kreativitása minden pillanatban érvényesült. A közösségben alakuló és változó szituációkra éberen és érzékenyen reagált, bátran improvizált az aktuális irányok fejlesztése céljából.

Duda Éva, művészeti vezető, Duda Éva Társulat


Izabella had the ability to identify underlying negative patterns, to ask questions that made me dig deep within myself. She has a versatile tool box that can help anyone gain clarity, desire to change and create next steps while having a supportive ear by your side.

Sam Willis


Izabella könnyen rám hangolódott, és segített abban, hogy mélyebben megértsem a működésemet és a személyes szükségleteimet.

Minden alkalommal olyan biztonságos légkört tudott teremteni, ami lehetővé tette számomra, hogy a nehezen kimondható gondolataimat, félelmeimet is megfogalmazzam.

Cseh Linda, kommunikációs vezető, Bátor Tábor Alapítvány


Zenei hasonlattal élve a cél az volt, hogy újrahangoljam magam. Az elakadásaimon dolgoztunk, azokat a negatív gondolatokat azonosítottuk, amelyek rossz lemezként évek óta pörögnek a fejemben. Ezekre született egy pozitív változat, egy új átirat.

Izabella empatikus, jó humorú. Ott volt jelen, figyelmesen.

Éva


The team coaching gave actual and real space for the problems to come to light. Due to this process we developed stronger bonding. It was like being guided through a known issue from a different angle, putting things to a different perspective. Izabella is active listener and great process quide.

Clara


Izabella, annyira hálás vagyok, hogy idehozhatom, elbírod és keretet adsz a komplexitásomnak. Ma olyan jólesik a csend.

E, felsővezető


Megerősítést kaptam abban, hogy az emberi, érzelmi, lelki tényezőknek óriási szerepük van a mindennapi munkavégzésben is, és hogy ezekkel - mind a munkatársakéval, mind a sajátommal - való foglalkozás végső soron a munkavégzés hatékonyságát segíti, és hozzájárul a harmonikus munkahelyi légkör kialakításához.

Garami Gréta, az igazgató SZMSZ szerinti helyettese, Deák17